Betoveren en veroveren met verhalen.

“Aladin.” Wat roept dit sprookje bij jou op? Je denkt waarschijnlijk: “Och ja, dat is een van die sprookjes uit mijn jeugd over een toverlamp met een geest die wensen vervult en een simpele jongen die het hart van een prinses wil veroveren in een oosters land met vliegende tapijten. Charmant verhaal, maar wat moet ik er verder mee?” Wel, dit vertelsel uit de sprookjes van 1001 nacht biedt 1001 mogelijkheden. Er bestaan veel versies van. Zelfs Disney maakte zijn eigen interpretatie. Het geheim bestaat erin om het verhaal zo aan te passen, dat je je publiek kunt betoveren en veroveren met de geest van jouw inspiratie. That’s the spirit!

Ik ben naar Londen geweest. So what? Wordt dit een toeristisch verslagje met de Queen en de Towr in de bijrollen? No way! Ik neem je mee op een ontdekkingsreis naar een modern verhalenland waar je je de koning te rijk zult voelen en zal ontdekken dat je torenhoog kunt scoren. Ik ontdekte Aladin – the musical. Een eeuwenoud verhaal werd overgoten met een modern magisch sausje in de vorm van een musical. Het publiek wou entertainment en werd een avond lang betoverd. Er was een lading humor aanwezig die zelfs zonder magische formule een glimlach liet verschijnen. Er waren verwijzingen naar diverse moderne hippe verhalen (een hint naar de pink panther maakte het bijvoorbeeld echt rooskleurig). 

Welk lichtje deed de lamp van Aladin branden?

 • Je kunt een latent aanwezig verhaal ontdekken en in een modern jasje stoppen.
 • Je kan de juiste snaar raken, door af te stemmen op de verwachtingen van je publiek.

In jouw onderneming is vast en zeker ook een uniek verhaal te vinden. Wil jij de wonderlampolie aangereikt krijgen om jouw licht te laten branden? Wil jij de magie ontdekken om een (w)onderneming te worden die in de schijnwerpers wordt geplaatst en zo een staande ovatie verdient? Ontdek nu de juiste formule door jouw “toverboek” over storytelling aan te vragen.

Gedaan met de prehistorie! Word een story.

Ontdek het vuur!

 • Vertel.
 • Visualiseer.
 • Verleid
  • Vlammen.
  • Vuur.
  • Vuurwerk.

Vind jouw wiel uit!

Let the world go round. Draai op volle toeren met de WIEL-methode (Wat? Illustreer. Ervaar. Leer).

Heers over jouw koninkrijk.

Elimineer die grootvizier alias concurrentie, die jou wil onttronen, genadeloos.

Word de koning te rijk. 

Poets alles op, zoals Aladin met de toverlamp deed.

Ontdek zelf hoe jouw wensen geniaal vervuld kunnen worden en je zal nog lang en gelukkig leven. Jouw gratis e-book heb je maar te vragen en je krijgt de start om jouw droom te laten uitkomen.


Not the end. To be continued.

3000 Leuven
leona@bright2write.be
F BE 0554.913.343
Privacy
Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x