Zo gepiept.

Er was eens een bakker om 5u ’s morgens…

En toen vond hij muizen in zijn meel….

Oei oei oei, muizen in mijn meel. Dat wordt hier een verhaal dat een staartje gaat krijgen. De kat is er duidelijk van onder gemuisd. Hoe krijg ik dat nu allemaal gepiept? Ik moet nog zo ontzettend veel broden bakken. Ik kan toch moeilijk een lege winkel openen?

Zou ik dat meel nu toch gebruiken? De inspecteur van voedselhygiëne is pas vorige week nog langs geweest. Ik moet mijn brood verdienen. Dubbel en dik. Letterlijk en figuurlijk.

Piep! Weer een muis en weer en weer een. Piep piep piep. Zucht, dit wordt te erg. Straks krijgen mijn klanten de een of andere rare ziekte. Ik wil hier geen kater aan over houden. Al maar goed dat ik die cursus marketing heb gevolgd. Morgen maak ik “pain de super de luxe,” met natuurlijk een prijskaartje dat aangepast is aan de “haute boulangerie.” Vandaag doe ik aan aanbod dat niet voor de poes zal zijn. Ik bereid de geboorte voor van mijn nieuwe product met een bijzondere lancering. Er zijn hier nog droge beschuiten genoeg en wat dozen zoet beleg die ik ooit gekocht heb in een Nederlandse winkel. Ja, ik ben origineel; echt geen grijze muis. Dat is snel gepiept:

In de aanbieding vandaag: beschuit met muisjes!

3000 Leuven
leona@bright2write.be
F BE 0554.913.343
Privacy
Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x