Korte promotiefilmpjes

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden….

Voor een schrijver is het ongewoon om deze uitspraak in de kijker te zetten, maar soms moet je de kracht van de zogenaamde “concurrentie” durven te erkennen. Het is een feit dat korte filmpjes op sociale media hoger scoren op zichtbaarheid dan tekst.

(B)right 2 Write spreekt voor jou tot de ver-beeld-ing.

(B)right 2 Write reikt de mogelijkheid aan om korte filmpjes te maken (ongeveer 1 minuut) om de zichtbaarheid van ondernemers te verhogen. Hiervoor worden voornamelijk foto’s gebruikt, eventueel gecombineerd met beeldbestanden en gif-animatie. De macht van die beelden wordt uiteraard ondersteund door een pracht aan strategisch gekozen woorden in de stijl van (B)right 2 Write: origineel en commercieel.

Droom en (B)right 2 Write Durft te Doen door jouw droomscenario uit te werken en zo tot de ver-beeld-ing te spreken.

Er wordt gewerkt met Lumen 5, waarna ik voor een upgrade zorg met de photoshop van de bewegende beelden; Premiere (elements).

Leer zelf korte filmpjes maken voor sociale mediadoeleinden en promotie.

Een andere mogelijkheid is dat ik jou leer om zelf op een eenvoudige manier en met een gratis tool, die we samen installeren.

Leer om een filmpje voor sociale media te maken. In een persoonlijk workshop van 4 uur gaan we samen aan de slag.

Aanpak:

Van tevoren wordt een gesprek van 1 uur gepland om te peilen naar verwachtingen en ideeën.

  • We bedenken een scenario.
  • We zoeken naar geschikt beeldmateriaal (zowel eigen materiaal als een voorgeprogrammeerde databank of rechtenvrije foto’s).
  • Je leert de werking van het programma en hoe je beelden op verschillende manieren kunt bewerken tot het resultaat dat jij voor ogen hebt.
  • Je voegt de juiste woorden toe, na een kleine opleiding kort en krachtig schrijven.
  • Je evalueert het resultaat en leert hoe je het in het geschikte formaat kunt publiceren.

Na een halve dag ga je dus effectief met een afgewerkt kort fIlmpje en een magische schatkist van kennis waarmee je op korte tijd veel soortgelijke video’s kunt maken. Er is nog een opvolgingsgesprek om te kijken hoe het loopt, vragen te stellen en eventueel in te gaan op de details die voor een nog hoogstaander resultaat zorgen.

Waarom?

Jouw sociale media hebben een te laag bereik.

Je weet dat je een zaak hebt met potentieel. Je leert hier in een duidelijk gestructureerd programma hoe jij je harde werk aan de wereld bekend maakt. Je creëert een merk dat mensen willen hebben om zichzelf status te geven.

Het is de beloning en ultieme aanpak van jouw inspanningen. Je deed eerder maar wat zwakke pogingen om naar het doel te dribbelen, maar nu ga je raakschieten dankzij een gestructureerde training.

Problemen en obstakels:

Jouw boodschappen spreken niet tot de verbeelding:

Je bent totaal niet vertrouwd met het maken van beelden. Het enige wat je kan is filmpjes maken met je GSM – het zogenaamde ruwe materiaal, zonder bewerkingen of zonder scenario, zonder ondertitels en vooral zonder effecten.

Verlangens?

Je wil regelmatig filmpjes posten op sociale media. Ze moeten eenvoudig te maken zijn, zonder filmcamera. Je zou er je gewone foto’ s voor willen gebruiken of rechtenvrije afbeeldingen; Eenvoudig te regelen effecten zouden een bonuspunt zijn. Het moet een werkje zijn dat niet te lang mag duren. Het eindresultaat moet kort en krachtig overkomen.

Wie is jouw gids?

Je leert op een speelse manier, maar bouwt serieus aan jouw (w)onderneming. Ik ben persoonlijk bereikbaar om je te begeleiden bij elke stap. Ik blijf beschikbaar en dit niet alleen als de cursus gestart is.

Ik ben Leona Geudens en universitair gediplomeerd in de communicatiewetenschappen en de vrijetijdsagogiek/ cultuur en bewegingswetenschappen/ film en management. Ik bezit eveneens een aggregaatsdiploma om les te geven in het hoger onderwijs. Sinds 2014 ben ik zaakvoerder van Copywritingbureau (B)right 2 Write, dat zich sterk creatief profileert en een brede kennis heeft van beeldcommunicatie.

This is YOUR call to action. Dit is een exclusief aanbod. Reserveer nu je exclusieve tijd in mijn agenda, want deze is snel volgeboekt. Mail naar: leona@bright2write.be

Garantie:

(B)right 2 Write garandeert een optimale voorbereiding en biedt een gratis opvolgsessie aan om resultaten bij te sturen en naar een nog hoger niveau te brengen.

Kostprijs: 500 euro all-in.

In Flanders Dc in Leuven centrum of in jouw bedrijf.


Korte promotiefilmpjes

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x