(B)right 2 Write

Over Leona Geudens

(B)right2Write wordt geleid door Leona Geudens

Mijn zware reiskoffer met veel academische bagage zorgt er voor dat ik anderen te woord kan staan op een goed georganiseerde reis in de wereld van de taalvaardigheid.

Ik speelde het diplomaspel meesterlijk met een master in de communicatiewetenschappen, diplomatisch vervolgd met een manama in de vrijetijdsagogiek/cultuur en bewegingswetenschappen/optie film en beleid om tot slot uit de school te klappen met een aggregaatsdiploma voor het hoger onderwijs.

Verscheidene jaren doctoraatsresearch rondom film en (inter)nationale cultuur zorgden voor een verder verruimend beeld in de letterlijke en figuurlijke betekenis van het woord. 

Na jarenlange ervaring als communicatie-adviseur bij de overheid op het vlak van onderwijs, kinderen en gezondheidszorg, was het tijd voor een carrièrewijziging en maakte ik in 2014 van mijn levenslange passie voor schrijven mijn hoofdbezigheid door copywritingbureau (B)right2write op te richten. 

Ik werk samen met grafisch designers en originele vertalers om met teksten een upgrade voor jouw (w)onderneming te verzorgen.

Op persoonlijk vlak ben ik de trotse solo mama van studentes Bona en Luna. Ik geloof in sport als positieve energie van de dag. Coördinatie van ontdekkingsreizen in de wereld van de wijnen en porto is een hobby waarin ik ondertussen heel wat expertise opbouwde. "Levenslang leren" is mijn credo; ik school mij voortdurend bij op het vlak van informatica, grafisch design, talen en schrijven. Op professioneel vlak ontdekte ik het plezier en de kracht van netwerken: ik coördineer de Leuvense Netwerkraven (lokale ondernemers) en ben communicatieverantwoordelijke bij Artemis (vrouwen die delen, leren en inspireren).

Neem zeker een kijkje in mijn portfolio: bright2write.portfoliosites.eu 

leona.jpg

Over Leona Geudens

Ravenstraat 75 - 3000 Leuven 3000 Leuven
leona@bright2write.be
T +32 473 53 07 64
F BE 0554.913.343
Privacy
Disclaimer


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x