Over Leona Geudens

(B)right2Write wordt geleid door Leona Geudens

Mijn zware reiskoffer met veel academische bagage zorgt er voor dat ik anderen te woord kan staan op een goed georganiseerde reis in de wereld van de taalvaardigheid.

Ik speelde het diplomaspel meesterlijk met een master in de communicatiewetenschap, diplomatisch vervolgd met een manama in de vrijetijdsagogiek/cultuur en bewegingswetenschappen/optie film en beleid om tot slot uit de school te klappen met een aggregaatsdiploma voor het hoger onderwijs.

Verscheidene jaren doctoraatsresearch rondom film en (inter)nationale cultuur zorgden voor een verder verruimend beeld in de letterlijke en figuurlijke betekenis van het woord. 

Na jarenlange ervaring in de overheidsadministratie op het vlak van onderwijs en gezondheidszorg, was het tijd voor een carrièrewijziging en maakte ik in 2014 van mijn levenslange passie voor schrijven mijn beroep door copywritingbureau (B)right2write op te richten. BVBA Bona Luna is genoemd naar mijn twee dochters Bona en Luna - een zonnetje en een maantje als continue lichtbron van inspiratie.

Ik werk samen met grafisch designers en originele vertalers om jouw verhaal via een schitterende presentatie te laten betoveren en wereld te veroveren.

Neem zeker een kijkje in mijn portfolio: bright2write.portfoliosites.eu

leona.jpg

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x