Digitale cursus Power 4 Imagination

Beste (w)ondernemer,

Jouw ver-beeld-ing

Jij droomt ervan om tot de verbeelding te spreken door je publiek mee te nemen op een ontdekkingsreis via beelden van je diensten en producten?

Jouw horrorfilms

 • Wil jij starten met het maken van video’s voor je bedrijf, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen?
 • Heb jij al te veel flarden van onsamenhangende beelden waar je je schaamt voor de manier waarop je in beeld komt?
 • Krijg je het akelige gevoel dat mensen je filmpjes niet aantrekkelijk vinden?

Jouw droombeelden

Jij wilt leren hoe je zelf eenvoudige video’s kunt maken en zo je merk kunt ondersteunen. Via een aantrekkelijke titel wil je ook verleiden om de beelden ook daadwerkelijk te laten bekijken.

Copywritingbureau (B)right 2 Write biedt jou de oplossing.  Welkom in de cursus"Power 4 Imagination."


Wat mag je verwachten?

Your word, your world. 
Laat jouw ondernemersverhaal ontdekken om de wereld te betoveren en te veroveren via jouw sociale media.

1 idee: De juiste titel opent de deur naar jouw bedrijf!

Punt A. Je wil tot de verbeelding spreken. In deze mini-cursus leer je hoe je op een eenvoudige manier video's kunt maken voor sociale media.


Punt Z. Jouw merk wordt jouw verbeeldend werk. Je bent er eindelijk in geslaagd om je video te maken maar nu moet je nog mensen overtuigen om er naar te kijken.


Ik lever jou het ABC om rechtstreeks van A naar Z te geraken met een scenario dat jou in de schijnwerpers zet om hot shot te worden, door deze link.


Waar pakken we verder mee uit op jouw ontdekkingsreis?


Verwonder met je titel.
Word bewonderd voor je inhoud.
Oogst overdonderend succes.


In eerste instantie gaan we aan de slag met het meest simpele materiaal, dat iedereen wel in huis heeft: een smartphone of een computer.

Aspecten die aan bod komen:

 • De succesgeheimen voor de juiste titel.
 • 1 onderwerp Tip: Geef waarde!
 • Inhoud en doel in de juiste structuur geplaatst:
 • Soorten onderwerpen voor je video:
 • Inhoud die van zich laat spreken. Wat leeft bij je doelgroep?


Structuur:

 • Theorie en kritische bevraging; wat heb je geleerd?
 • Opdrachten in een schema.
 • Uitgeschreven tekst.

Je kunt het geheel in 1 keer doornemen aan de hand van volgende aspecten:
- Videofilmpje
- Theoretische tekst
- Werkboek
- PowerPoint-presentatie

All in 1-pakket:

Samenvatting. Jij krijgt een kernachtige cursus. Allerlei informatie wordt kort maar krachtig samengevat, zodat je direct aan de slag kan gaan.

Van onschatbare voor startende onderneming en die hun werk en hun werk meer bekendheid willen geven. Nu is er een tijdelijke promotieprijs van  97 euro.


Call 2 Action: ja ik wil video queen worden.

Stap 1: betaallink:  

Deze cursus is een reflectie van zeer uitgebreide academische bagage (communicatiewetenschappen, vrijetijdsagogiek, aggregaat hoger onderwijs, doctoraatsopleiding sociale wetenschappen) en jarenlange ervaring als communicatie-adviseur en schrijfster. Na de testperiode, waarin constructieve kritiek welkom is, zal de prijs haar effectieve waarde weerspiegelen. Profiteer dus nu voor de prijs van een designer jeansbroek of een avondje uit, voor een cursus die de merkbeleving van je onderneming nog jarenlang zal beïnvloeden en een upgrade zal bezorgen. 

(B)right 2 Write wil voor Informatie, Inspiratie, Interactie en Ingenieuze Ideeën staan voor jouw Innovatie die de wereld zal betoveren en veroveren. Jouw werk, jouw merk is het waard!

Stap 2: registratie van e-mail en naam: 

Mail naar leona@bright2write.be en je ontvangt de cursus.

 Garantie:

Yes we can of toch niet. Als je tijdens de eerste module niet helemaal gelukkig bent en NIET een " dit gaat me lukken" gevoel hebt bij deze cursus, dan stort ik je het volledige bedrag van de cursus terug.

Trial and error? Dit betekent dat je de cursus kan uittesten zonder enige verplichting gedurende 7 dagen.

Yes, I can! Ik bied je deze garantie omdat ik volledig vertrouwen heb in het succes dat deze cursus jou kan brengen. Ik weet dat jij je volledig ondersteund zal voelen en aangemoedigd om deze cursus tot een goed einde te brengen.

Just do it! Nike, de godin van de overwinning lokt. Ik weet deze digitale cursus voor bekendheid kan zorgen en dat je dus het bedrag van deze cursus ook terug kan verdienen en veel meer dan dat als je het werk doet en de adviezen opvolgt.

Hoe kan je een terugbetaling aanvragen? Dit moet je doen via mail leona@bright2write.be en uiterlijk 7 dagen na aankoop van je cursus

Veel gestelde vragen: 

Vraag: Waarom heb ik deze cursus nodig?

Je weet dat je een zaak hebt met potentieel. Je leert hier in een duidelijk gestructureerd programma hoe jij je harde werk aan de wereld bekend maakt.

Het is de beloning en ultieme aanpak van jouw inspanningen. Je deed eerder maar wat zwakke pogingen om naar het doel te dribbelen, maar nu ga je raak schieten dankzij een gestructureerde training.

Vraag: Waarom zou ik deze cursus kiezen en niet een andere?

Je leert op een speelse manier, maar bouwt serieus aan jouw (w)onderneming. Ik ben persoonlijk bereikbaar om je te begeleiden bij elke stap. Ik blijf beschikbaar en dit niet alleen als de cursus gestart is.

Vraag: Ik verkoop diensten. Is deze cursus dan wel iets voor mij?

Absoluut. Elk bedrijf, van welke aard ook, heeft een duidelijk beeld nodig. Als zaakvoerder ben je bovendien het gezicht van je bedrijf. Als mensen je al in een filmpje hebben gezien, volgt (h)erkenning.

Vraag: Welke resultaten mag ik verwachten?

Je krijgt de basis om direct aan de slag te gaan met video en inspiratie om een knallende video te vinden.

Vraag: Wat als ik start, maar plots geen tijd meer heb om mijn cursus af te maken?

Je krijgt toegang tot de cursus zo lang deze bestaat. De verschillende modules bouwen verder op elkaar, dus al het werk dat je gedaan hebt is niet verloren. Je kan mij op elk moment ondersteuning vragen als je de draad kwijt bent. Aangezien dit om de start van een nieuw project gaat, kun je er beter nu aan beginnen omdat de prijs later wellicht om hoog zal gaan.

Vraag: Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

Je betaalt door op de knop “Ja, ik wil starten” te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar een betaalpagina. Zodra je betaling verwerkt is word je doorgeleid naar de exclusieve ledenomgeving. Je mag zelf een gebruikersnaam en paswoord verzinnen en steeds met deze gegevens inloggen. Vanaf het moment dat je registreert, heb je toegang tot de cursus.

Heb je een andere vraag? Mail mij: leona@bright2write.be

Digitale cursus Power 4 Imagination

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x