Digitale Cursus Power to Boom on the Internet

Beste (w)ondernemer,

“It’s a jungle out there.” Heb jij ook het gevoel dat de technologische wereld een wild oerwoud is waar je letterlijk en figuurlijk door het bos de bomen niet meer ziet?

Is het internet voor jou vooral een wereld te wijd en een web van te veel draden? Heb je een gids nodig om je de juiste weg te wijzen in dit universum?


Jouw bezwaren om op avontuur te gaan:

 • Je hebt veel data, maar weet niet wat er mee te doen.
 • Je hebt een schitterend product of een dienst die een wereld van verschil kan maken, maar niemand lijkt dat te beseffen.
 • Je kan het mondeling heel goed uitleggen, maar de schriftelijke taal is je niet eigen.


Jouw droomreis:

 • Jij wilt je duidelijk oriënteren. 
 • Je wilt gevonden worden. 
 • Je wilt een duidelijk verhaal brengen. 


Waarom heb je een professionele reisgids in de internetjungle nodig?

In de internetjungle kan je “amazing” zijn met de juiste website en magische woorden.

 • Jouw boodschap is de waardevolle schat die jij hebt ontgonnen.
 • Een webdesigner maakt van jouw boodschap een ruwe diamant.
 • Een copywriter slijpt jouw rijkdom aan diensten en producten bij totdat het een kostbaar juweeltje wordt.

Diamonds are for ever


Wie is jouw reisgids?

Ik ben Leona en taal is mijn passie. Ik heb een uitgebreide academische bagage: een groot pak communicatiewetenschappen, een beauty case vol vrijetijdsagogiek en een aggregaat voor het hoger onderwijs als draagriem. Als handbagage tracht ik altijd schrijfcursussen, talen en informatica mee te nemen. 

Ik zie mezelf als een speelvogel die kan spellen; vermakelijk en een wijze uil die zich kan bewijzen – zakelijk. Als reisduif vlieg ik graag mee naar jouw verhalenland.

Wat houdt het reisprogramma in?

Ontdekking van de schat en finale overwinning om van jouw jungle fever langs de internet jungle een opmerkelijk merk te maken

 • Video
 • Theoretische cursus
 • PowerPoint-presentatie
 • Werkboek

De prijs van de reis?

Van onschatbare waarde voor bedrijven, maar nu concreet vertaald naar een promotiebedrag van 197 euro.

 

Ja, ik ga mee op reis naar de hoogste top

 Stap 1: betaallink:

Deze cursus is een reflectie van zeer uitgebreide academische bagage (communicatiewetenchappen, vrijetijdsagogiek, aggregaat hoger onderwijs, doctoraatsopleiding sociale wetenschappen) en jarenlange ervaring als communicatie-adviseur en schrijfster. 

(B)right 2 Write wil voor Informatie, Inspiratie, Interactie en Ingenieuze Ideeën staan voor jouw Innovatie die de wereld zal betoveren en veroveren. Jouw werk, jouw merk is het waard!

Stap 2: registratie van e-mail en naam:

Schrijf je hier in na betaling om concreet aan de slag te gaan. Mail naar leona@bright2write.be en je krijgt de ganse cursus toegestuurd.

 Garantie:

Yes we can of toch niet. Als je tijdens niet helemaal gelukkig bent en NIET een " dit gaat me lukken" gevoel hebt bij deze cursus, dan stort ik je het volledige bedrag van de cursus terug.

Trial and error? Dit betekent dat je de cursus kan uittesten zonder enige verplichting gedurende 7 dagen.

Yes, I can! Ik bied je deze garantie omdat ik volledig vertrouwen heb in het succes dat deze cursus jou kan brengen. Ik weet dat jij je volledig ondersteund zal voelen en aangemoedigd om deze cursus tot een goed einde te brengen.

Just do it! Nike, de godin van de overwinning lokt. Ik weet deze digitale cursus voor bekendheid kan zorgen en dat je dus het bedrag van deze cursus ook terug kan verdienen en veel meer dan dat als je het werk doet en de adviezen opvolgt.

Hoe kan je een terugbetaling aanvragen? Dit moet je doen via mail leona@bright2write.be en uiterlijk 7 dagen na aankoop van je cursus

Veel gestelde vragen: 

Vraag: Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

Je betaalt door op de knop “Ja, ik vind de weg in de internetjungle” te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar een betaalpagina. Zodra je betaling verwerkt is word je doorgeleid naar de exclusieve ledenomgeving. Je mag zelf een gebruikersnaam en paswoord verzinnen en steeds met deze gegevens inloggen. Vanaf het moment dat je registreert, heb je toegang tot de cursus.

Vraag: Waarom heb ik deze cursus nodig?

Je leert op een speelse manier, maar bouwt serieus aan jouw (w)onderneming. Ik ben persoonlijk bereikbaar om je te begeleiden bij elke stap. Ik blijf beschikbaar en dit niet alleen als de cursus gestart is.

Vraag: Ik verkoop diensten. Is deze cursus dan wel iets voor mij?

Absoluut. Elk bedrijf, van welke aard ook, heeft een duidelijk verhaal op het internet nodig.

Vraag: Hoeveel tijd moet ik aan deze cursus spenderen?

Studeren en werken zijn sterk persoonsgebonden, maar je kunt deze cursus wel volledig vrij opbouwen naar een schitterend resultaat wanneer jou dat past.

Vraag: Welke resultaten mag ik verwachten?

Je krijgt de inzicht in communiceren via het internet om verder uit te bouwen met eenvoudige promotiemiddelen.

Vraag: Wat als ik start, maar plots geen tijd meer heb om mijn cursus af te maken?

Je krijgt toegang tot de cursus zo lang deze bestaat. Je kan mij op elk moment ondersteuning vragen als je de draad kwijt bent. Aangezien dit om de start van een nieuw project gaat, kun je er beter nu aan beginnen omdat de prijs later wellicht om hoog zal gaan.

Vraag: Heb je een andere vraag?

Mail mij: leona@bright2write.beDigitale Cursus Power to Boom on the Internet

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x