Leer mee-r: een e-boek schrijven over je expertise.

Hallo creatieve (w)onderneemster met zin in naam en faam,

Heb jij een fantastisch bedrijf waarin jij jouw passie uitbouwt met een formidabel product of een geweldige dienst, maar zijn er nog te weinig mensen die jouw bedrijf kennen?

Wil jij dat mensen gaan spreken over jouw expertise onder ogen krijgen en wil je hen een eerste positieve indruk geven door hen gratis waardevolle informatie aan te bieden?

Schrijf dan een e-book.

Copywritingbureau (B)right 2 Write helpt je op een gestructureerde manier jouw verhaal vertalen aan de hand van 5 belangrijke stappen.

Hoe maak ik mijn e-boek “beter.”

De gezondheidskuur voor het schrijven van een e-boek met vitamine C:

 • Communicatie
 • Cliënteel
 • Coördinatie
Wil jij je gratis e- boek ontvangen met 5 nuttige tips om dit aan te pakken, stuur dan een bericht naar leona@bright2write.beBied jouw boek-et aan! Jij beschrijft kort en krachtig jouw expertise, zodat potentiële klanten weten dat jij boekdelen zult spreken en hen wegwijs zult maken in die verwarrende bibliotheek vol aanbod, als ze beroep op jou doen.

Uiteraard is het gratis e-boek enkel een bloemlezing, al kun je er wel degelijk al op een nuttige manier mee aan de slag gaan. 

Ik ben Leona en taal is mijn passie. Ik heb een uitgebreide academische bagage: een groot pak communicatiewetenschappen, een beauty case vol vrijetijdsagogiek en een aggregaat voor het hoger onderwijs als draagriem. Als handbagage tracht ik altijd cursussen in schrijven, talen en informatica mee te nemen. Ik zie mezelf als een speelvogel die kan spellen; vermakelijk en een wijze uil die zich kan bewijzen – zakelijk. 

Als je echter de professionele geheimen en kneepjes van het vak wil leren kennen, kun je je inschrijven voor onze cursus in 10 stappen:

 1. Het onderzoek. Een volledige analyse van jouw hersentjes, een brain scan, een drainage om alle ideetjes uit jou te zuigen.
 2. Je schrijft medicijnen voor op maat van jouw publiek – je beschrijft de drijfveer en de oplossing van de problemen voor je publiek. Je hebt je eigen apotheek met veel geneeskrachtige middelen.
 3. Op de speciale afdeling neonatologie, geef je je geesteskind een naam, zoals een trotse ouder.
 4. De operatie. Schrijf. Herhaal. Geen routine, secuur precisiewerk.
 5. Tijd voor een bezoek aan de oogarts. Jouw manuscript dient in detail te worden onderzocht door een specialist in redactie, een tekstdokter als het ware.
 6. Een bezoek aan de plastisch chirurg voor een schitterend uiterlijk in de vorm van een lay-out en vaste pagina.
 7. Een radiologie zal tot de verbeelding spreken, gebruik foto’s.
 8. De afdeling postoperatieve zorgen. Creëer een sales pagina. Doe aan promotie.
 9. Het ziekenhuis en al zijn operatiezalen verlaten en schitteren in de schijnwerpers – promotie (sociale media).
 10. De afdeling intensieve zorgen. Opvolgen. Links met een bestaand aanbod. Body, mind, soul van jouw bedrijf als 1 geheel.

- inleidende video

- 10 hoofdstukken, uitgewerkt met video's begeleid door een PowerPoint, 

- theoretisch handboekje, 

- praktisch werkboek 

- en een optie om persoonlijk vragen te stellen per e-mail of skype. 

                                                          Promotieprijs: 200 euro.

Meer info om dit traject effectief te starten: leona@bright2write.be


 


Leer mee-r: een e-boek schrijven over je expertise.

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x