Doelgroep

Jij wil teksten die opvallen en raken?

(B)right 2 Write brengt emoties voor inspiratie en revelatie.

CREATIE-F

(B)right 2 Write schrijft teksten die iets te weeg brengen. Een glimlach op het gezicht toveren is een droom. Als jij kan worden aangezet om jouw hersenkronkels in gang te zetten om een twist in jouw gedachten te brengen, is eveneens een doel bereikt. Woordspelingen met een tikkeltje humor en eventueel wat rijm voor extra klank en kleur zijn een hoofdschotel. Wil jij opvallen door met teksten te betoveren en zo een creatief publiek te veroveren, dan kan een woordmenu op maat worden bereid.

CONNECTIE MET AFFECTIE

(B)right 2 Write brengt emoties met een lach en een traan. Schrijven om te raken met woorden die in de ziel inhakken, in zowel de positieve als de negatieve zin is een optie en intense samenwerking met diegenen die een persoonlijk verhaal naar buiten willen brengen of als waardevolle schat voor zichzelf willen bewaren.

CORRECTIE EN PERFECTIE

De rode draad doorheen alle verhalen is een streven naar correctie, met een feilloze zin voor perfectie. Op het vlak van grammatica en spelling wil (B)right 2 Write “wereldverbeteraar” zijn in de letterlijk zin van het woord. Ben jij iemand die het mondeling wel goed kan uitleggen, maar niet goed weet hoe je je verhaal op papier zet en heb je al helemaal geen tijd om je bezig te houden met de juiste regeltjes, maar wil je toch een correcte tekst presenteren aan lezers of klanten, dan ben je bij (B)right 2 Write aan het juiste adres. Ook uitgeverijen, amateur-schrijvers en studenten kunnen verder geholpen worden met arendsogen die spieden naar de kleinste fouten.

COMMUNICATIEREFLECTIE

Zakelijk – strak – correct, een stijl die klasse uitstraalt is eveneens mogelijk, via de uitgelezen stijlselectie van (B)right 2 Write.

Uiteraard moet het plaatje volledig kloppen. Uitwerking en stap – voor – stap begeleiding voor een algemeen communicatieplan zijn een mogelijkheid vanuit een universitaire communicatiewetenschappelijke expertise, die zowel zakelijke als persoonlijke doelen naar een hoger niveau kunnen brengen. Samenwerkingen met een grafisch ontwerper voor een ideale presentatie of vertalers voor een internationaal bereik zijn een mogelijkheid.

3000 Leuven
leona@bright2write.be
F BE 0554.913.343
Privacy
Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x