Over Leona Geudens

(B)right2Write wordt geleid door Le(o)na Geudens

Wie is de speelse, sportieve en intelligente lady achter Copywritingbureau (B)right 2 Write?


Professionele focus:

Ik ben Le(o)na, woordmagiër en wereldverbeteraar uit een stad vol be-le(u)ven-issen. Ik ben copywriter, communicatiestrateeg, storyteller en taalmentor. Ik ben uniek en ludiek.

Ik help ondernemingen via betere taal aan een upgrade van hun imago-uitstraling via persoonlijk constructief advies en digitale trainingen. 

Klanten vertellen mij dat ik de missing link ontdek, zodat taal- en communicatieproblemen niet meer mysterieus over komen. Maar sommigen noemen mij parelend perfectionistisch en sprankelend speels. Ik denk dat ze allemaal gelijk hebben en dat ik een perfecte balans kan vinden.

Ik zou het liefste leven in een omgeving waarin ik de woorden kan veranderen zodat de wereld er helemaal anders uitziet. Kiezen voor mij kan dus implicaties hebben: je krijgt een zichtbare toverformule aangereikt die er uitspringt door magie en creativiteit.

    

Persoonlijk profiel met opleiding en ervaring:

Mijn zware reiskoffer met veel academische bagage zorgt ervoor dat ik anderen te woord kan staan op een goed georganiseerde reis in de wereld van de taalvaardigheid.

Ik speelde het diplomaspel meesterlijk met een master in de communicatiewetenschappen, diplomatisch vervolgd met een manama in de vrijetijdsagogiek/ cultuur en bewegingswetenschappen/optie film en beleid om tot slot uit de school te klappen met een aggregaatsdiploma voor het hoger onderwijs.

Verscheidene jaren doctoraatsresearch rondom film en (inter)nationale cultuur en de civiele religie van identiteit zorgden voor een verder verruimend beeld in de letterlijke en figuurlijke betekenis van het woord. 

Na jarenlange ervaring als communicatie-adviseur bij de overheid op het vlak van onderwijs, kinderen en gezondheidszorg, was het tijd voor een carrièrewijziging en maakte ik in 2014 van mijn levenslange passie voor schrijven mijn hoofdbezigheid door copywritingbureau (B)right2write op te richten. 

Ik werk samen met grafisch designers en originele vertalers om met teksten een upgrade voor jouw (w)onderneming te verzorgen.

Op persoonlijk vlak werd ik (kanker)weduwe toen mijn dochters baby en kleuter waren en ik bleef steeds solo mama, die strijdt voor meer rechten voor alleenstaande ouders. Als Lena, mijn alias voor intimi, vorm ik samen met Bona en Luna, spreekwoordelijk de 3 musketiers. Ondertussen zijn ze al wat groter en studeren ze talen en "business administration."

Ik geloof in sport als positieve energie van de dag (zwemmen, spinning, fitness, BBB, XCO-shape, kick fun). 

Coördinatie van ontdekkingsreizen in de wereld van de wijnen en porto is een hobby waarin ik ondertussen heel wat expertise opbouwde. 

"Levenslang leren" is mijn credo; ik school mij voortdurend bij op het vlak van informatica, photoshop, talen en schrijven. 

Ik geloof in delen, leren en inspireren met gelijkgestemde professionele zielen. Ik ben bestuurslid en communicatieverantwoordelijke bij Artemis Leuven; een netwerkorganisatie van ondernemende dames en eveneens actief lid van de Fierce Ladies als "professional accelerator."Over Leona Geudens

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x