Correctie en redactie

Upgrade via een betere taal.

(B)right 2 Write verbetert teksten (correctie en redactie) tot de perfectie aan een duidelijk tarief per regel.

Correcte taal geeft jouw onderneming of schrijfproject een professionele uitstraling.Mijn passie voor lezen

(gulzig opslorpen van letters, hongerig naar kennis of meegesleept door een verhaal dat ontvoert naar een andere wereld, ingrediënten tegen elkaar afwegen, kijken naar de juiste selectie om alleen met een fijnproeversmenu genoegen te nemen)

combineer ik met een streven naar perfectie

 (muggenziften – spotten zonder te spotten; zorgen dat de foute bee(s)tjes gaan vliegen, schrappen en bijeenschrapen, herschrijven – en nog eens en nog eens – en laten bijblijven).

Dankzij deze twee eigenschappen kan ik dan ook het volgende claimen:

Ik ben een “wereldverbeteraar!”

Ik verbeter taal en draag zo bij aan een betere (w)aarde.

 

Ik zorg voor een meerwaarde! Klasse! Niveauverhoging!

Ik kan verzekeren dat ondernemers een zorgeloos parcours kunnen volgen

en zich volledig kunnen concentreren op de echte inhoud.

 Ik ben een tekstdokter met de perfecte therapie tegen dyslexie, dyscalculie en afasie.

 

Een “vaut” is voortaan “out!”

Ken je dat gevoel van echt goed fout te zitten? Letterlijk dan van A tot Z. Je tekst staat vol schrijfblunders. De spelling is haast constant een synoniem van vergissing. Je grammaticaregels zijn met veel liederlijke interpretatie toegepast, je zinsstructuur lijkt een slag van de molen te hebben gekregen.

Toen je episteltje uit je pen vloeide was je ervan overtuigd dat je de taal van het volk trachtte te verwoorden en dat men ook zonder regeltjes en tierlantijntjes wel zal begrijpen wat er bedoeld werd.

Ha, ha. Vergeet het maar. Jouw drukwerk zorgt voor een negatieve indruk. Je komt dom en slordig over en je product of dienstverlening worden over dezelfde kam geschoren. Je concurrenten kunnen eens goed lachen om jouw stunteligheid. Dat wordt niet meer een zaak van leiden met een korte ei, maar lijden met een lange ij.

Geen nood? Stuur een S.O.S. – Snelle Oproep voor Schrijfhulp uit. Een copywriter zal je verziekte teksten snel genezen. Een deskundige woordoperatie zorgt ervoor dat al die kankerplekken worden verwijderd. Met zo’n grondige herstelkuur en desnoods enige schoonheidsingrepen, hoef je niet meer in de grond te kruipen van schaamte zoals een struisvogel. Jij mag trots rechtop lopen en stralen want je weet nu dat je de juiste uitrusting hebt om met scherp te schieten? Je zaak krijgt zin, met zinnen en ook betekenis. Het is nu duidelijk dat je woord kunt houden. De concurrentie hoeft je echt niet meer de les te spellen.

3000 Leuven
leona@bright2write.be
F BE 0554.913.343
Privacy
Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x